Skip to main content

OD IDEJE DO PROIZVODA

Imate ideju i treba Vam realizacija?

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i praktičnom znanju u proizvodnji obrt Bruno se već dugi niz godina bavi i proizvodnjom iz usluge, od ideje do gotovog proizvoda.
Obrt Bruno do sada je osmislio i proizveo više od 100 različitih proizvoda brandova za brojne male, ali i velike tvrtke.

Imate ideju i treba Vam realizacija?

U suradnji s obrtom Bruno moguće je osmisliti i proizvesti razne visokokvalitetne proizvode – menije, šećernice, natpise, privjeske, stalke, ploče, i ostale stvari po želji klijenta.

Certificirani sa garancijom trajnosti

Proizvodnja iz usluge obuhvaća odlično opremljen proizvodni pogon, proizvodnju u skladu s načelima dobre proizvođačke prakse,s certifikatom i garancijom trajnosti. Proizvodnja iz usluge moguća je i u malim serijama, uz ugovor koji garantira tajnost i privatnost projekta. Za sva pitanja i prijedloge suradnje stojimo vam na raspolaganju.

Trebate li natpisnu tablu?

Obrtu Bruno također proizvodi reklamne table, od onih manjih do velikih dimenzija. U dogovoru sa klijentom u mogućnosti smo izraditi razne motive i ispuniti željene rezultate.

[rev_slider alias=”KUNDACI-I-LOVACKI-PROGRAM”]
Close Menu

TELEFON
+385 35 / 347 687

MOBITEL
+385 98 / 916 0660

EMAIL
bruno@bruno.hr

BRUNO – OBRT
vl: BRUNO FURIĆ,
Gundulićeva 53,
35425 Davor , Croatia

Close Popup

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.

Close Popup