Skip to main content

KUNDACI I LOVAČKI

PROGRAM

Dugogodišnje iskustvo

KUNDACI
Potrebna vam je reparacija, graviranje ili izrada novog kundaka za Vaš karabin ili sačmaricu? Obratite nam se i naručite si kundak krojen po vašim mjerama i željama.
Dugogodišnje iskustvo s gotovo 1000 izrađenih kundaka i kvalitetno odabrano drvo kontroliranog podrijetla daje zagarantiranu trajnost i kvalitetu.
Nudimo Vam širok izbor gravura, oblika, i završne obrade. A uz dosadašnje znanje i vještine te odlično opremljen proizvodni pogon, konkuriramo ne samo na našem već i stranom tržištu uz inovativna rješenja i neupitnu kvalitetu.

Certificirani sa garancijom trajnosti

PLOČICE
Dugogodišnjom izradom podložnih pločica za trofeje obrt Bruno može se pohvaliti s zadovoljnim kupcima i širokom ponudom. Izrađujemo tradicionalne podložne pločice i posvećujemo svoju pažnju dizajnu novih i modernijih modela te tako stvaramo široku ponudu za sve naraštaje (one koji vole stare podložne pločice i one mlađe generacije koje se okreću malo modernijem dizajnu). Uz podložne pločice obrt Bruno proširio je svoju ponudu i na razne proizvode od rogova i drugih materijala koje možete pogledati na našem web shopu.

[rev_slider alias=”KUNDACI-I-LOVACKI-PROGRAM”]
Close Menu

TELEFON
+385 35 / 347 687

MOBITEL
+385 98 / 916 0660

EMAIL
bruno@bruno.hr

BRUNO – OBRT
vl: BRUNO FURIĆ,
Gundulićeva 53,
35425 Davor , Croatia